Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Mine Kurt'dan kızlara jest. Okuldaki kız öğrencilerimizin kuaförlük hizmeti alabilmesi için özel olarak okula getirdiği kuaförümüz öğrencilerimizin saçlarının kesim işlemini yaptı. Gönüllü öğrencilerimizin saç kesimlerini özenle yapan kuaförümüze teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

0 Kasım Anma Programımız Gençlik Merkezinde Sayın Kaymakamımız Mine Kurt'un katılımı ile programımız başladı. Saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın devamında Ata'mızon ölüm ilanı video gösterisi ve gazete dağıtımı ile duygusal bir giriş yapıldı. 1 ve 2. Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ata'ya Saygı gösterisi ile devam etti. Ardından Atam Atam gösterisi ile öğrenciler devam etti. Okulumuz öğretmenlerinden Fatih KARABURUN'un Bir Resim Yap Çocuğum şiiri ile devam etti. Son olarak 6 ve 7. Sınıf Öğrencilerinin Oratoryo gösterisi ile son buldu.

Ekm

Özvatan da 29 Ekim kutlamaları kapalı spor salonunda tüm halkın okul öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sayın Kaymakamımız Mine Kurt'un salona girişi ile başlayan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra okulumux öğrencilerinin hazırlamış olduğu Feda Türkiyem gösterisi ilgi ile izlendi . Programda şiirler, orotoryo gösterisi 2. Sınıf öğrencilerimizin gösterisi ile program devam etti. Cumhuriyet Tören yürüyüşü ile sonlandırıldı.

Ekm

CUMHURİYETİN 100.YILI KUTLU OLSUN!

Ekm

Özvatan Kaymamımız Sn. Mine Kurt eşliğinde 100.Yılda 100 Fidan projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle fidan dikimi gerçekleştirildi

Ekm

Özvatan Kaymamakmımız Sayın Mine Kurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Alparslan Kömmeci katılımıyla okulumuz öğretmenlerinden Raziye Yılmaz'ın düzenlemiş olduğu "Cumhuriyet Sofrası" kuruldu. Soframızda okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla velilelerimizin ikramları sunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ile okul bahçesine 100 rakamı yazılarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı uçan balonlar eşliğinde kutlandı.

Ekm

Özvatan Kaymakamı Sayın Mine Kurt tarafından tüm Özvatan halkı ve öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla yürüyüş yapıldı.  Türk bayraklarının eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ekm

Özvatan ilçesinden 112 Acil Numaralar servisinin tanıtımı yapıldı.  Hangi durumlarda 112 aranacağı öğrencilere anlatıldı.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimize veda partisi düzenledik. Okulumuzun tüm öğretmenleri etkinliğimize katılarak öğrencilerine eşlik etti. Yolunuz açık olsun çocuklarımız..

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik  öğrencilerimize karnelerini Sayın Kaymakamımız Yakup Hacıismailoğlu ve Belediye başkanımız ile İlçe MEM Müdürümüz ve yardımcısı verdi. Sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz yaz tatiline girmiş oldu . Belge alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ..

Haz

Okulumuz 1. Sınıf öğretmenleri eşliğinde öğrencileri ve 6. Sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenimiz ve okul idarecilerimizle Kayseri Mazakaland eğlence merkezinde öğrenciler eğlence dolu bir gün geçirdi

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gamze Şahin ve 5  sınıf öğrencileri tarafından Görsel Sanatlar dersinde çocuklara ünlü ressam ve tabloları tanıtmak amacıyla tiyatro etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.