Etiket Sonuçları: okul

Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Mine Kurt'dan kızlara jest. Okuldaki kız öğrencilerimizin kuaförlük hizmeti alabilmesi için özel olarak okula getirdiği kuaförümüz öğrencilerimizin saçlarının kesim işlemini yaptı. Gönüllü öğrencilerimizin saç kesimlerini özenle yapan kuaförümüze teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik  öğrencilerimize karnelerini Sayın Kaymakamımız Yakup Hacıismailoğlu ve Belediye başkanımız ile İlçe MEM Müdürümüz ve yardımcısı verdi. Sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz yaz tatiline girmiş oldu . Belge alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ..

Haz

Okulumuz 1. Sınıf öğretmenleri eşliğinde öğrencileri ve 6. Sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenimiz ve okul idarecilerimizle Kayseri Mazakaland eğlence merkezinde öğrenciler eğlence dolu bir gün geçirdi

May

Bugün ortaokullar arası yapılan futbol maçında Duran Yangın İmam Hatip Ortaokulu  Atatürk Ortaokulunu 3-1  yendi. Kendilerini tebrik ediyoruz.. Dostluk kazansın..

Ock

Bu Nasıl İş? Projemize olan ilgi büyüyor..

Büyük dikkat çeken projemiz TRT Haberde Yayınlandı. Öğretmenlerimizin rol model olarak esnafların yerine geçmesi büyük ilgi uyandırdı..

Başarılı şekilde devam eden projemiz 13 Ocakta final yapacak.

Ock

Meslek tanıtım kulübümüzün başlatmış olduğu Bu Nasıl İş? adlı projemiz basının büyük ilgisini çekti. Projemiz Kayseri Anadolu Haber Gazetesinde manjetten haber oldu. Haberdeproje amacımız, nasıl başlattığımızın detayları yer almaktadır.

Haber detaları için linke tıklayabilirsiniz. Tıklayınız

Ara

Yerli malı haftasında sıra 8  sınıf öğrencilerimizdeydi. Etkinliğimize ilçe Gençlik merkezi ve Halk Eğitim müdürleri de katıldı.